Asiakaslähtöiset lähetti- ja kuljetuspalvelut Kemissä ja Keminmaalla

Kolliveikot Oy toimittaa paketit luotettavasti ja nopeasti Kemissä ja Keminmaalla. Olemme oululainen kuljetusyritys, joka toimii kattavasti koko Pohjois-Pohjanmaan ja Meri-Lapin alueella. Kolliveikot Oy:ltä saat kuljetuspalvelut vankalla kymmenen vuoden kokemuksella, joten voit luottaa ammattitaitoomme tilanteessa kuin tilanteessa.

Asiakas on toimintamme keskiössä ja paikallisena yrityksenä voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin joustavasti ja nopeasti. Meidän kauttamme paketin lähetys onnistuu turvallisesti – turvallisuus on meille hyvin tärkeää. Lähetyksesi saapuu vastaanottajalle sovittuna ajankohtana ja tietenkin ehjänä. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin voimme keskustella sinulle sopivasta kuljetusratkaisusta!

 

Joustava kuriiripalvelu niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin

 

Meiltä tilaat kuljetuksen helposti ja vaivattomasti netissä tai puhelimitse. Ammattitaitoiset työntekijämme osaavat neuvoa sinua juuri sopivan palvelun valitsemisessa, oli kyseessä sitten yksittäisen paketin kuljetus tai suurempi tavarakuljetus. Meiltä onnistuu myös paketin pikalähetys, jolloin lähetys saavuttaa vastaanottajan jo saman päivän aikana. Palvelumme ovat avoinna niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

Me noudamme lähetyksen sinun luotasi ja toimitamme sen paketin vastaanottajalle – jopa samana päivänä. Nopeat toimitukset onnistuvat pakettiautoillamme, jotka ajavat Oulun, Kemin, Tornion ja Raahen väliä päivittäin. Kuriiripalvelumme on luotettava ja paikallinen valinta.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kun tarvitset apua tavaran kuljettamiseen Kemissä, Keminmaalla sekä muualla Meri-Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Kolliveikot Oy:n kuljetuspalvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuoden. Vastaamme mielellämme mieleesi nouseviin kysymyksiin. Meidät tavoitat nettisivujemme kautta, puhelimitse tai sähköpostitse – joustavasti juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii.