Kuljetusyritys palvelee Oulusta käsin Pohjois-Pohjanmaalla ja Meri-Lapissa

Oulussa toimipaikkaansa pitävä, vuonna 2011 perustettu kuljetusyritys Kolliveikot Oy on erikoistunut toimittamaan kappaletavarakuljetukset perille tehokkaasti ja luotettavasti. Saat meiltä toiminta-alueen sisällä nopeasti sujuvat kuriiri- ja lähettipalvelut: parhaassa tapauksessa lähetys on vastaanottajalla jo samana päivänä, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä. Päivittäiset reittimme kulkevat Oulusta Kemiin, Tornioon ja Raaheen, yhden vuorokauden kuljetukset puolestaan onnistuvat reitillä Tornio-Raahe-Tornio. Muut paikkakunnat sopimuksen mukaan! Kuljetuskalustomme koostuu seitsemästä pakettiautosta.

Kuljetusyrityksen ketterät kollit vievät lähetykset määränpäähänsä

Kuljetusyrityksemme kuriiri- ja lähettipalveluiden hyödyntäminen käy todella helposti: ota meihin yhteyttä puhelimitse (020 793 1870, ark. 7–16) tai sähköpostitse (kuljetustilaus@kolliveikot.fi) ja tilaa kuljetus! Sen jälkeen me noudamme lähetyksen luotasi ja toimitamme sen perille. Muuta ei tarvita. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä: päivittäin asioimme muun muassa Raahen SSAB:n, Oulun Stora Enson, Kemiran, Kemin Stora Enson, Metsä Botnian ja Tornion Outokummun tehdasalueilla.

Kaipaatko paikallista kuljetusyritystä tai luotettavaa kuriiria? Me noudamme ja toimitamme, kelissä kuin kelissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!