Kolliveikot Oy palvelee Pohjois-Pohjanmaalla ja Meri-Lapissa

Päämajamme sijaitsee Oulussa ja olemme erikoistuneet toimittamaan kappaletavarakuljetukset perille tehokkaasti ja luotettavasti. Saat meiltä nopeasti sujuvat kuriiri- ja lähettipalvelut: parhaassa tapauksessa lähetys on vastaanottajalla jo samana päivänä, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Päivittäiset reittimme kulkevat Oulusta Kemiin, Tornioon ja Raaheen. Yhden vuorokauden kuljetukset onnistuvat reitillä Tornio–Raahe–Tornio. Muut paikkakunnat sopimuksen mukaan!

Valitse Kolliveikot – ja tavara kulkee perille

Haluatko nopean ja luotettavan kuljetuspalvelun? Tilaa lähetti-, kuriiri- ja kuljetuspalvelu paikallisesti toimivalta ammattilaiselta. Noudamme lähetykset suoraan lähettäjän luota ja viemme ne perille jopa saman päivän aikana. Toiminta-aluettamme ovat Pohjois-Pohjanmaa ja Meri-Lapin seutu. Oulusta Kemiin, Tornioon ja Raaheen ajamme päivittäin, ja Tornio-Raahe-Tornio-kuljetuksetkin onnistuvat seuraavaksi arkipäiväksi.

Kuljetuspalvelua asiakaslähtöisesti: suoraan sinulta vastaanottajalle

Kun hyödynnät kuljetuspalveluamme, homma käy mahdottoman helposti: tilaa kuljetus puhelimitse tai sähköpostilla, ja me noudamme lähetyksen luotasi ja viemme sen vastaanottajalle. Palvelemme ovelta ovelle, aina mahdollisimman nopeasti. Lisäkysymyksiä? Voit myös ottaa suoraan yhteyttä meihin.