Ketterät kollit tuovat lähetyksesi perille

Kuljetuspalvelumme hyödyntäminen käy helposti: ota meihin yhteyttä puhelimitse (020 793 1870, ark. 7–17) tai sähköpostitse (kuljetustilaus@kolliveikot.fi) ja tilaa kuljetus! Me noudamme lähetyksen luotasi sovitusti ja toimitamme sen perille. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä: päivittäin asioimme muun muassa Raahen SSAB:n, Oulun Stora Enson, Kemiran, Kemin Stora Enson, Metsä Botnian ja Tornion Outokummun tehdasalueilla.

Kaipaatko paikallista kuljetusyritystä tai luotettavaa kuriiria? Me noudamme ja toimitamme, kelillä kuin kelillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kolliveikkojen tuotteet/palvelut:

PikaKolli:

Lähetysmuoto, joka mahdollistaa lähetyksen saamisen vastaanottajalle 3h sisällä soitosta. Tilattaessa lähetyksen on oltava pakattuna ja valmiina noudettavaksi. Lastaus- ja -purkuajoista voidaan periä mahdollisesti lisäkustannuksia käytetyn ajan mukaisesti, mikäli lastaukseen tai purkuun joudutaan käyttämään tavanomaista enemmän aikaa Kolliveikosta johtumattomasta syystä. PikaKolli-palvelua tarjotaan Oulun ydinkeskustan ja sen lähialueiden asiakkaille. Kysy päivän tarjousta puhelimitse suoraan asiakaspalvelustamme tai ota yhteyttä alla olevalla Kolliveikkojen Botilla tai tilauslomakkeella.

ReittiKolli:

Lähetysmuoto, jossa lähetys on perillä viimeistään seuraavana arkipäivänä noudosta. Tässä palveluluokassa lähetykset noudetaan lähettäjiltä pääsääntöisesti klo 7-16 ja nämä ovat perillä vastaanottajillaan pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän aikana klo 7-16 välillä. Perushintaan sisältyy 1-2 pakettia, joiden korkein yksikköpaino on maksimissaan 30 kg. Ajantasaiset esimerkkihinnat näkyvät hinnastossa.

SinunKollisi:

Tämä palveluluokka on tarkoitettu Teille, joille Pikakolli tai Reittikolli vaihtoehdot eivät riitä toimitusaikojen tai mahdollisten muiden lisäpalvelutarpeiden vuoksi. Tämän palvelun käyttö räätälöidään yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Mikäli SinunKollisi tuntuu teille luontevimmalle palvelumuodolle, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kuljetustilaus

  • PP dot KK dot VVVV
  • esim. lava/rullakko/laatikon mitat/paino
  • Numeroon soitetaan, jos kuljetuksessa on ongelmia.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.