Lähetti- ja kuljetuspalvelut Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Meri-Lappi

Lähetti-, kuriiri- ja kuljetuspalvelut kannattaa tilata paikallisesti toimivalta ammattilaiselta, kun halutaan varmistaa palvelun nopeus ja luotettavuus. Vuodesta 2011 toiminut kuljetusyritys Kolliveikot Oy noutaa lähetykset suoraan lähettäjän luota ja vie ne perille vastaanottajalle jopa saman päivän aikana. Toimialueitamme ovat Pohjois-Pohjanmaa ja Meri-Lapin seutu. Oulusta Kemiin, Tornioon ja Raaheen ajamme päivittäin, ja Tornio-Raahe kuljetuksetkin onnistuvat seuraavaksi arkipäiväksi.

Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Pikakuljetuksia teemme sopimuksen mukaan samalle päivälle. Ole yhteydessä, niin katsotaan keikat kuntoon!

Asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu – luotasi noudettuna, vastaanottajalle vietynä

Kun hyödynnät meidän kuljetus- ja lähettipalvelujamme, homma käy mahdottoman helposti: tilaa lähetti, kappaletavarakuljetus tai vaikkapa pikakuljetus puhelimitse tai sähköpostilla, niin me noudamme lähetyksen luotasi ja viemme sen vastaanottajalle. Palvelemme ovelta ovelle, aina mahdollisimman nopeasti.

Tyytyväinen asiakas on meille kaiken toimintamme lähtökohta. Siksi huolehdimme tarkkaan kuljetusten turvallisuudesta ja sujuvuudesta sekä tietenkin siitä, että tavarasi saapuvat ehjinä perille. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että kuljetus saapuu perille sovittuun paikkaan ja aikaan – olipa kyseessä tavaralähetti tai paketin kuljetus pidemmällekin asti!

Kuljetuspalvelut kaikkiin tarpeisiisi

Olemme monipuolinen ja luotettava kuljetusfirma, joka palvelee asiakkaitaan niin pienissä kuin suurissakin kuljetustarpeissa. Tarjoamme kattavat lähetti- ja kuljetuspalvelut yrityksille ja yksityisille asiakkaille nopeallakin varoitusajalla.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Kuriiripalvelut ja lähettipalvelut
  • Kappaletavarakuljetus ja tavarakuljetus
  • Paketin kuljetus
  • Pikakuljetus

Valitse itsellesi sopivin palvelu tai kysy meiltä, mikä sopisi parhaiten tarpeisiisi! Palvelemme kuukausittain tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, joten osaamme suositella kuljetusratkaisua vaativiinkin tavarakuljetuksiin.

Kuljetustilaus – aina yhtä helposti

Tilaa tavaralähetti, kappaletavarakuljetus tai esimerkiksi paketin kuljetus kätevästi puhelimitse tai Tilaa kuljetus –sivultamme. Tilauksen jälkeen noudamme kuljetuksen sovitusti luotasi ja kuljetamme sen turvallisesti perille. Päivittäin käymme esimerkiksi Oulun ja Kemin Stora Enson, Raahen SSAB:n ja Tornion Outokummun tehdasalueilla – ja kaikki kohteet Pohjois-Pohjanmaan ja Meri-Lapin alueilla ovat tervetulleita!

Reittipalvelut:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun tarpeenasi on sujuva kuljetuspalvelu, olemme valmiina auttamaan. Palvelemme asiakkaitamme Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan sekä Meri-Lapin alueella, aina Kemiin, Tornioon ja Raaheen asti. Jos haluat lisätietoa kuljetus- ja kuriiripalveluistamme, lue läpi vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä meihin ja kysyä lisää!