Asiakaslähtöiset lähetti- ja kuljetuspalvelut Raahessa

Etsitkö lähetyksellesi luotettavaa ja nopeaa kuljetusta Raahen alueella? Kolliveikot Oy:ltä Oulusta tilaat joustavat ja tarpeisiisi sopivat lähetti- ja kuljetuspalvelut myös Raaheen. Olemme alan kokeneita ammattilaisia, sillä yrityksemme on toiminut jo vuodesta 2011 lähtien. Palvelemme mielellämme niin yksityisasiakkaita kuin suuria yrityksiä – ja kaikkia siltä väliltä. Oulussa sijaitseva yrityksemme toimii Pohjois-Pohjanmaan ja Meri-Lapin seudulla. Kuljettajamme ajavat Oulusta Kemiin, Tornioon ja Raaheen joka päivä, joten lähetyksesi saapuu vastaanottajalle nopeasti – jopa saman päivän aikana!

Kolliveikot Oy:ltä saat luotettavaa palvelua

Meidän käsiimme voit turvallisin mielin jättää lähetyksesi. Asiakkaan tyytyväisyys on meille hyvin tärkeää. Sen vuoksi kiinnitämme erityistä huomiota lähetyksen turvalliseen ja luotettavaan toimitukseen. Toimituksesi saapuu vastaanottajalle ehjänä ja sovittuun aikaan. Soitamme vastaanottajalle etukäteen varmistuaksemme lähetyksen toimittamisen onnistumisesta. Oulun toimipisteeltä onnistuvat luotettavat toimitukset niin Pohjois-Pohjanmaan kuin Meri-Lapin seudullekin.

Kuljetuksen tilaaminen meiltä onnistuu helposti netissä tai puhelimitse

Kuljetuspalvelumme toimii erittäin mutkattomasti ja helposti. Kun tilaat kuljetuksen meiltä, noudamme toimituksen luotasi sovittuna ajankohtana ja toimitamme sen vastaanottajalle jopa saman päivän kuluessa. Teemme toimitukset tehokkaasti pakettiautolla. Saat meiltä joustavaa palvelua niin pienten kuin suurempienkin lähetysten toimittamiseen. Olipa kuljetustarpeesi siis minkälainen tahansa, saat meiltä luotettavat lähetti- ja kuljetuspalvelut Raahessa. Voit tilata kuljetuksen joko Tilaa kuljetus-sivuiltamme netissä, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla meille. Vastaamme mielellämme myös kaikkiin mieleesi nouseviin lisäkysymyksiin.