Paketin lähetys nopeasti Oulussa, Raahessa ja lähialueilla


Etsitkö luotettavaa ja asiantuntevaa partneria kuljettamaan lähetyksesi? Paketin lähetys onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Halutessasi noudamme lähetyksen luotasi ennalta sovittuun aikaan, jonka jälkeen toimitamme sen vastaanottajalle seuraavaan arkipäivään mennessä. Kuljetuksen tilaat puhelimitse, sähköpostilla tai verkkosivuiltamme. Tämän yksinkertaisemmaksi ei paketin lähettäminen tule!

Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Toimimme laajasti koko Pohjois-Pohjanmaan ja Meri-Lapin alueella, kuten Oulussa, Raahessa, Torniossa ja Kemissä. Kuljettamamme paketit pääsevät perille sovitussa aikataulussa ja tietenkin ehjinä. Voit luottaa ammattitaitoiseen henkilökuntaamme, jonka käsissä lähetyksesi on turvassa.

Palvelumme on yksilöllistä ja asiakkaalle räätälöityä.  Paketin pikalähetys eli toimitus samalle päivälle onnistuu sekin ongelmitta.

Ota siis yhteyttä meihin, kun etsit luotettavaa ja kokenutta kuriiripalvelua Oulussa, Raahessa ja lähialueilla!

Luotettavaa kuljetusta vankalla kokemuksella

Kolliveikot Oy on Oulussa sijaitseva vuodesta 2011 asti toiminut kuljetusliike, joka tarjoaa monipuolisia kuriiripalveluita vuosien kokemuksella. Olemme erikoistuneet erilaisiin kappaletavarakuljetuksiin ja nopeaan palveluun. Meidän kauttamme lähetät niin pienemmät paketit kuin suuretkin kuormat – nopeasti ja luotettavasti. Palvelemme tuhansia tyytyväisiä asiakkaita kuukausittain. Asiakkaisiimme kuuluvat niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin. Toimimme koko Pohjois-Pohjanmaan ja Meri-Lapin alueella.

Liikennöintiin käytämme pakettiautoja, jotka mahdollistavat tehokkaan kuljetuksen. Meiltä saat aina asiakaslähtöistä palvelua. Tyytyväinen asiakas on menestyksemme mitta, joten vastaamme mielellämme asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Meidän kauttamme onnistuvat vaativammatkin kuljetukset. Asiakkaanamme voit luottaa lähetyksesi turvalliseen ja sujuvaan toimittamiseen. Ovelta ovelle-palvelumme ansiosta paketin lähetys on todella vaivatonta.

Kuljemme päivittäin Oulun, Kemin, Tornion ja Raahen välillä. Raahe–Tornio ja Tornio–Raahe-reiteillä teemme toimitukset yhdessä vuorokaudessa. Muilla paikkakunnilla palvelemme sopimuksen mukaan. Meihin luottavat myös maailman suurimmat alan toimijat, muun muassa DB Schenker. Jätä siis sinäkin lähetyksesi meidän huoleksemme – ja voit olla varma, että se saavuttaa vastaanottajan nopeasti ja turvallisesti!

Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme. Suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiisi vastaava kuljetusratkaisu.